Reacția lui Zelenski, după retragerea rușilor din Herson

0
122
Foto - ukraine.ua

Președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, a reacționat, miercuri seara, după ce Rusia a anunțat că va retrage trupele din orașul cheie ucrainean Herson.

“În prezent, există multă bucurie și este clar de ce. Dar emoțiile noastre trebuie să fie reținute – întotdeauna în timpul războiului. Cu siguranță nu oferi inamicului toate detaliile operațiunilor noastre. Fie în sud, în est și peste tot, atunci când rezultatul nostru va ieși la iveală, toată lumea va vedea. Trebuie neapărat. Poate că asta nu sună așa cum vă așteptați acum. Poate că nu sună a știre. Dar trebuie să înțelegeți: nimeni nu pleacă dintr-un loc decat dacă simte puterea. Inamicul nu ne face cadouri, nu face ‘gesturi de bunăvoință”, a transmis Zelenski pe Facebook, transmite Actual.md cu referire la stiri.md.

El a făcut apel la mișcari atente, la acțiuni fără emoții și fără riscuri inutile

“Așa vom asigura eliberarea Hersonului, Kahovkei, Donețkului și a altor orașe. Dar acesta va fi rezultatul eforturilor noastre, al operațiunilor noastre de apărare. Cele care sunt în curs de desfășurare în prezent, cele care sunt încă în planificare”, a continuat el. 

Ministrul Apărării din Rusia a ordonat miercuri retragerea trupelor din orașul cheie ucrainean Herson.

stiri.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.