România: Un vehicul militar intră în mașinile parcate pe un bulevard. Martori: Se filma un videoclip cu manele

0
651
Momentul în care vehiculul militar a lovit mașinile parcate pe marginea străzii. Sursă: captură video / Facebook

O scenă mai puțin obișnuită a avut loc miercuri în Râmnicu Vâlcea, unde un autovehicul militar care mergea pe unul din bulevardele orașului a intrat în mașinile parcate lângă trotuar. Presa locală, care a publicat imaginile, scrie că este vorba despre un „autovehicul istoric”, iar conducătorul acestuia a fost amendat.

ACTUALIZARE Poliția a amendat un bărbat din Bujoreni pentru incidentul din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au precizat că vehiculul este unul istoric, fiind înmatriculat în Anglia şi cu drept de a circula pe drumurile publice, scrie digi24.ro.

„Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu, pogrivit Agerpres.

Martori oculari au afirmat că în momentul producerii incidentului se filma un videoclip al unui cântăreţ de manele, acesta fiind de altfel şi el surprins în câteva fotografii făcute la faţa locului.

digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.