ULTIMA ORĂ! Au început negocierile între Rusia și Ucraina

0
1037


În Belarus au început negocierile între Rusia și Ucraina
Rusia și Ucraina vor discuta modalități de soluționare a conflictului armat. La Kiev, ei au asigurat mai întâi că nu intenționează să capituleze. Reprezentanții Moscovei au menționat că sunt gata să continue negocierile „atâta timp cât este necesar”
Întâlnirea delegațiilor ruse și ucrainene a început în regiunea Gomel din Belarus, transmite ONT.

Potrivit acestuia, întâlnirea are loc în apropierea graniței cu Ucraina de pe malul râului Pripyat, locul exact nefiind denumit din motive de securitate.
Șeful delegației ruse, Vladimir Medinsky, a asigurat anterior că Moscova este pregătită să discute cu reprezentanții Kievului „atât timp cât este nevoie pentru a ajunge la un acord”. El a menționat că reprezentanții Rusiei „nu au dormit toată noaptea, așteptând sosirea delegației ucrainene”, arătând că ora de sosire a reprezentanților Kievului a fost amânată de mai multe ori în cursul nopții. „Din păcate, au o logistică foarte complicată”, a rezumat Medinsky.
În ajunul Twitter, președintele Ucrainei Vladimir Zelensky a remarcat că președintele Belarusului Alexander Lukașenko „și-a asumat responsabilitatea pentru faptul că în timpul plecării, negocierilor și întoarcerii delegației ucrainene, toate avioanele, elicopterele și rachetele staționate pe teritoriul belarus vor rămâne în funcțiune pe pământ.”

Sursa: ONT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.