VIDEO// Focuri de armă într-un local din Chișinău: Un tânăr a fost împușcat în brațul stâng

  0
  603
  Foto - politiacapitalei.md

  Un individ în vârstă de 19 ani, locuitor al orașul Sîngera din municipiul Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore fiind suspectat de comiterea unei infracțiuni. Mai exact, acesta a amenințat o persoană cu o armă într-un local din sectorul Rîșcani al Capitalei.

  //„Victima în vârstă de 19 ani a comunicat că se cunoaște cu suspectul și s-au întâlnit în local întâmplător, cei doi fiind într-un conflict.  Suspectul când l-a văzut a scos o armă și a efectuat câteva împușcături în direcția lui nimerindu-l la brațul stâng, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Acțiunile suspectului au fost surprinse de camerele de supraveghere”, spune poliția.

  Urmare a măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

  //„Fiind efectuate percheziție autorizată la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat un pistol pneumatic și un tub cu mai multe bile. Corpurile delicte au fost ridicate, sigilate și îndreptate la CTC-EJ al IGP pentru efectuarea expertizei. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru Huliganism”.

  În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vina și riscă privare de libertate pentru un termen de la 3 la 7 ani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.