Elon Musk a anunțat că a cumpărat rețeaua de socializare Twitter: Am făcut-o pentru a încerca să ajut omenirea, pe care o iubesc

0
99
Foto: Facebook

CEO-ul Tesla a anunțat joi că a preluat compania Twitter Inc, cu o zi înainte de termenul stabilit de instanță pentru a încheia contractul de 44 de miliarde de dolari, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, transmite Actual.md cu referire la deschide.md. În același mesaj, miliardarul a vorbit despre motivele din spatele achiziției și despre obiectivele sale ca șef al rețelei de socializare.

Elon Musk îi asigură pe agenții de publicitate că Twitter, sub conducerea sa, va rămâne un loc sigur pentru mărcile lor. „Au existat multe speculații privind motivul pentru care am cumpărat Twitter și despre ce cred eu despre publicitate. În cea mai mare parte sunt greșite”, a scris Elon Musk, pe contul său de Twitter.

Miliardarul susține că a vrut să cumpere compania „deoarece este important pentru viitorul civilizației să existe o piață digitală comună, unde o gamă largă de credințe poate fi dezbătută într-un mod sănătos, fără a recurge la violență”.

”De aceea am cumpărat Twitter. Nu am făcut-o pentru că ar fi ușor. Nu am făcut-o pentru a câștiga mai mulți bani. Am făcut-o pentru a încerca să ajut omenirea, pe care o iubesc.”

În ultimul său tweet, Musk și-a prezentat și câteva dintre obiectivele sale pentru companie, spunând că Twitter trebuie să fie „cald și primitor pentru toți”.

Elon Musk și-a actualizat și biografia profilului său, unde a notat că este „Chief Twit”. Deocamdată însă, nu a fost făcut niciun anunț oficial privind finalizarea achiziției.

La ora postării mesajului lui Musk, compania Twitter a continuat să tranzacționeze la bursa din New York, notează The Guardian. Finalizarea tranzacției este de așteptat să aibă loc vineri după-amiază.

deschide.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.