Acasă Externe Concluziile premierul Dorin Recean, după încheierea Summitului Comunității Politice Europene

Concluziile premierul Dorin Recean, după încheierea Summitului Comunității Politice Europene

0
346
sursa foto: stiri.md

După încheierea evenimentului politic al anului, premierul Dorin Recean a venit cu un mesaj-reflecție asupra ceea ce a însemnat acesta pentru Republica Moldova, dar și despre ceea ce urmează să fie realizat de către actuala clasă politică.

Postare preluată de pe pagina facebook a premierului.

„Summitul Comunității Politice Europene (CPE) s-a încheiat, dar munca noastră comună nu se oprește aici. Vom intensifica cooperarea între state, colaborarea cu instituțiile europene și cetățenii pentru a realiza împreună obiectivele noastre comune.

Summitul CPE a mai arătat că Moldova nu este singură. Moldova are prieteni și parteneri de încredere. Am avut o serie de întrevederi bilaterale în care am reconfirmat necesitatea unor acțiuni comune pentru parcursul nostru către o Europă mai unită, mai puternică și mai solidară. Am discutat și despre proiecte concrete pentru Moldova ce pot asigura o mai bună integrare în marea familie europeană.

Împreună construim o Europă mai puternică. Vom consolida securitatea și stabilitatea pe continent și vom avea soluții comune pentru provocările actuale. În contextul războiului Rusiei împotriva Ucrainei, obiectivele noastre cele mai importante sunt pacea, libertatea și democrația.

Împreună vom depăși toate provocările și vom ieși mai puternici, pentru că viitorul nostru este unul comun, pentru că Moldova este Europa și Europa este Moldova”, a declarat premierul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.