Contul de Twitter al lui Biden “începe de la zero”, fără urmăritori ai lui Trump

0
1137

Președintele ales al SUA Joe Biden a primit noul cont oficial de Twitter, dar a fost constrâns să înceapă de la zero, fără niciun urmăritor, scrie BBC. Echipa lui Biden nu este fericită cu această decizie, care marchează o schimbare față de tranziția anterioară de la Barack Obama, scrie News.ro. Noul cont, @PresElectBiden, va fi transformat în oficialul @POTUS (President of the United States) în ziua inaugurării, pe 20 ianuarie.

În primele șase ore online, a câștigat aproape 400.000 de urmăritori.

Contul personal al lui Biden are 24 de milioane de urmăritori. Echipa sa a înregistrat noile conturi – @FLOTUSBiden pentru viitoarea primă-doamnă, Jill Biden, și pentru prima dată @SecondGentleman, pentru soțul Kamalei Harris Doug Emhoff.

Donald Trump a moștenit contul Potus cu 13 milioane de admiratori când a fost mutat de la Obama – dar acest lucru nu va mai fi posibil acum.

Echipa lui Biden a fost anunțată de această decizie acum mai puțin de o lună. “Administrația va fi nevoită să o ia de la început”, a spus aceasta.

Twitter nu a explicat de ce a luat această decizie. “Aceste conturi instituționale nu vor mai transfera automat urmăritori de la administrația precedentă”, a transmis rețeaua fără alte explicații. Dar a subliniat că persoanele care urmăreau conturile oficiale @POTUS și @VP (Vice-President) sau pe cele personale ale lui Biden și Kamala Harris vor primi notificări care să le ofere opțiunea de a le urma pe cele noi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.