Krasnoselski acuză R. Moldova că șantajează Rusia cu scăderea livrărilor de gaze naturale în Transnistria: Pur și simplu ne-au luat ostatici

0
97
Foto: Imagine din Tiraspol

R. Moldova ar încerca să șantașeze Rusia cu scăderea livrărilor de gaze naturale în Transnistria. Acuzația a fost lansată de așa zisul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, într-un interviu pentru presa separatistă.

Pur și simplu ne-au luat ostatici și gata. Este un șantaj în realitate. De aceea, ei pot să prindă doi iepuri deodată: să lase oamenii fără lucru, să oprească activitatea întreprinderilor noastre, ca să ne slăbească din punct de vedere economic, și, desigur, să șantajeze Rusia” a declarat Krasnoselski.

Potrivit lui, astfel Chișinăul ar încerca să provoace proteste în regiunea separatistă.

De ce oamenii ies la proteste doar în R. Moldova? Trebuie ca și în Transnistria să iasă. Iată care e intenția lor” a mai declarat Krasnoselski.

Anterior, așa zisul ministru de Externe de la Tiraspol, Vitali Ignatiev, a acuzat R. Moldova de criza energetică creată în regiune și a cerut ajutorul Federației Ruse în identificarea unor ”mecanisme optime de depășire a situației”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.