Maia Sandu, despre alarmele cu bombe: Sancțiunile vor fi și mai dure

  0
  1206
  Foto - facebook

  Alarmele zilnice cu bombe false din Republica Moldova au scopul de a destabiliza și panica cetățenii. Potrivit Șefei Statului, autorii unor sunete deja au fost identificați și sancționați.

  Maia Sandu a mai adăugat că sancțiunile pentru această infracțiune vor fi și mai dure, transmite tvn.md.

  Maia Sandu, președinte R.Moldova: „Aceste alarme false au scopul de a crea panica, de a destabiliza și de a speria populația. Știu că instituțiile statului încearcă să îi depisteze, în unele cazuri deja le-au depistat autorii. Acești autori ar trebui să știe că sancțiunile sunt dure, și vor și mai dure. În unele cazuri este greu de depistat, pentru că sunt folosite mail-uri străine. E păcat că se întâmplă acest lucru, dar vreau să spun că instituțiile statului își fac treaba și indiferent dacă este falsă sau nu alarma sunt acolo și verifică, pentru că siguranța cetățenilor este principală pentru noi”.

  Precizăm că în ultima vreme, mai multe instituții ale statului ar fi primit mail-uri sau telefoane precum că ar fi minate. Chiar astăzi, o nouă alertă cu bombă a fost anunțată la Aeroportul Internațional Chișinău. Timp de două ore activitatea a fost sistată.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.