Morari povestește cum l-a cunoscut pe Platon: Mă suna din penitenciar

0
151
Foto: captura video

Jurnalista Natalia Morari a oferit un interviu lui Veaceslav Platon în care a venit cu mai multe dezvăluiri despre cum cei doi s-au cunoscut și în ce circumstanțe.

Potrivit lui Morari, cei doi s-au cunoscut în anul 2019, atunci când jurnalista a luat primul interviu de la Veaceslav Platon, care atunci își ispășea pedeapsa în penitenciar, transmite Actual.md cu referire la stiri.md.

”Țin minte că am venit în penitenciar, am luat un interviu de cinci ore. Am văzut atunci un bărbat fără dinți, dependent de ideea că lumea nu înțelege și te condamnă pentru ceea ce nu ai făcut, erai indignat de faptul că regimul Plahotniuc a picat, dar tu în continuare ești în penitenciar.

Un interviu complicat. Cinci ore practic ne-am certat. După asta fiecare s-a întors la viața sa, dar după 10 luni Stoianoglo a anunțat că dosarul era falsificat complet. Nimic nou pentru mine, deoarece și Chiril Lucinschi cu care eram într-o relație era învinuit și condamnat. 

Eu am știut că tu nu ai furat miliardul și eu am înțeles că trebuie să fac încă un interviu, deși pe atunci aveam niște relații nu tocmai bune. Tu ai încercat de câteva ori să mă telefonezi din penitenciar noaptea, dar eu găseam motive ca să vorbesc cu tine”, și-a amintit Morari.

După al doilea interviu din penitenciar, Morari a recunoscut că l-a privit pe Platon cu alți ochi, după care cei doi au început să discute în fiecare zi la telefon.

”A fost o discuție ca între doi prieteni, tu îmi povesteai despre ale tale, eu despre ceea ce se petrecea în viața mea. Am devenit unul pentru altul psihologi”.

În ziua când Platon a fost eliberat, jurnalista recunoaște că deja nu prea înțelegea în ce relații sunt ei. 

”Făceam schimb cu cărțile, după care m-am îndrăgostit și s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a spus Morari.

stiri.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.