Reacția Tiraspolului după ce autoritățile de la Kiev au anunțat că militarii ruși din Transnistria pregătesc provocări la hotarul cu Ucraina

  0
  8003
  Foto - gosPMR.org

  Așa-zisele autorități din regiunea transnistreană neagă informația publicată de către Forțele Armate ale Ucrainei, precum că în regiunea separatistă are loc redislocarea forțelor armate din regiune și a celor ruse. Potrivit „ministerului de externe” din Transnistria, „informațiile difuzate de Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei sunt false”, scrie deschide.md.

  Potrivit unui comunicat al autorităților separatiste, toate unitățile militare din regiune se află în locuri de dislocare permanentă și își desfășoară activitățile în regim obișnuit.

  //„Transnistria declară în mod oficial absența oricărei amenințări la adresa Ucrainei. Această poziție de principiu a statului este neschimbată” se arată în comunicat.

  Amintim că Forțele Armate ale Ucrainei au anunțat că în Transnistria s-au activizat forțele armatei locale, dar și militarii ruși, staționați ilegal pe teritoriul regiunii.

  deschide.md

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.