Slusari susține că este amenințat: Andrei, șmecherii tăi mă salută

  0
  1633
  Foto - stiri.md

  Ex-deputatul Alexandru Slusari susține că este amenințat.

  Într-o postare pe o rețea de socializare, Slusari declară că este amenințat cu judecata de către compania „MMS Minerals and Metals Solutions”, importatorul deșeurilor metalice către Uzina Metalurgică de la Râbnița, dar și de Horuse, „partenerul oligarhului rus Mordașov și a lui Andrei Spînu”, transmite Știri.md.

  „A doua amenințare vine de la Horuse, partenerul oligarhului rus Mordașov și a lui Andrei Spînu. Andrei, smecherii tăi mă „salută”. Le-ai ținut крыша din septembrie pănă la 11 aprilie, când ai cedat cu greu sub presiunea unor colegi de ai tăi, care au conștientizat tot pericolul contractului cu Horuse și Силовые машины. 

  Dar pentru timpul pierdut din septembrie și riscurile pentru securitatea termoenergetică cine va răspunde? Plahotniuc și Mordașov sunt departe, iar la Andrei Spînu tot timpul cineva este de vină, numai el rămâne молодец cu inima împăcată și cu dezastru în jurul lui. Andrei, aștept acum și de la tine cerere în judecată. Одним больше, одним меньше.

  Dar dacă să vorbim serios, este trist ceea ce se întâmplă. Cei, care de mult ar trebui să vorbească cu procurorii despre schemele, offshoruri și culioacele cu bani, se judecă pentru „onoare și demnitate”. 

  Companiile, care au câștigat în modul dubios și obscur zeci de milioane în perioada lui Plahotniuc-Dodon, continuă să dicteze regulile economice în țara și sunt sprijinite de unii miniștri și chiar de un viceprim-ministru. Tranzitul de la timpurile oligarhice spre timpurile bune cam se întinde!”, a scris Slusari.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.