Un autobuz plin cu refugiați ucraineni s-a răsturnat în Italia. O femeie a murit și mai multe persoane au fost rănite

0
574

O persoană a murit și mai multe au fost rănite, după ce un autocar care transporta aproximativ 50 de cetățeni ucraineni s-a răsturnat în Italia, pe drumul dintre Cesena și Rimini, informează Reuters și Ukrainska Pravda. 

Incidentul s-a petrecut duminică dimineață, când autocarul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat. În urma impactului, o femeie murit, iar cel puțin alte șapte persoane au fost rănite. Potrivit datelor preliminare, autocarul a părăsit drumul în jurul orei locale 6:45, în timp ce mergea pe ruta dintre Cesena și Valle del Rubicone, în direcția Ancona. La fața locului au sosit echipaje de descarcerare și mai multe salvări. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul unei persoane, scrie libertatea.ro

Cauzele accidentului rămân pe moment necunoscute, în condițiile în care la acea oră pe carosabil nu mai circulau alte vehicule, iar vremea era bună.  Potrivit primelor date ale anchetei, este posibil ca șoferul autocarului să fi adormit la volan. Operaţiunile de salvare sunt încă în derulare, au anunțat pompierii italieni. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.