5 motive să lansezi o campanie de crowdfunding pentru proiectul tău pe Sprijina.md

0
1333

Unul dintre cele mai importante trenduri din lumea internetului în ultimii doi ani a fost reprezentat de procesul de crowdfunding.

În română, acest lucru se poate traduce ca strângere de fonduri cu ajutorul utilizatorilor, care donează o sumă pentru că ei cred în proiect şi vor să îl vadă realizat.

Sprijina.md – este o platformă de crowdfunding din Republica Moldova (pe baza de organizare socială), care are ca scop suportul tendințelor și schimbărilor pozitive în societatea prin conectarea inițiatorilor de proiecte și potențialilor susținători financiari.

Mai jos enumerăm 5 beneficii de ce să lansezi o campanie de crowdfunding pentru proiectul tău pe Sprijina.md:

  • Promovare – o campanie de crowdfunding este un exercițiu de imagine și credibilitate; Pentru campaniile desfășurate cu success, platforma va realiza cu titlu gratuit un material foto-video și un articol pentru online cu titlu gratuit după implementarea proiectului! (până la 15 poze și video de maxim 3 minute);
  • Recepționarea donațiilor din întreaga lume– oferim posibilitatea de a dona din orice colţ al lumii cu un card bancar – Mastercard, Visa, Paypal, American Express. Recepţionarea plăţilor cu cardul este realizată prin intermediul BC „Moldova-agroindbank” SA, cea mai mare bancă comercială din Republica Moldova, avand peste 25 de ani de activitate. Aceasta a pus accentul pe deschidere, credibilitate reciprocă şi onestitate în relaţiile cu clienţii, pe calitatea produselor, serviciilor şi a sistemului de deservire. Astăzi, Moldova Agroindbank este privită ca un pilon al sistemului bancar din Republica Moldova, lăsând amprente vizibile în evoluţia acestuia şi deţinând poziţiile de top după volumul de active, credite şi depozite ale persoanelor fizice. De asemenea este posibil transferul de bani prin intermediul terminalelor de plată RunPay ,care efectuează culegerea plăților în orașe și sate: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Bălți, Glodeni, , Drochia, Edineţ, Cahul, Chişinău, Comrat, Criuleni, Călărași, Căuşeni, Ocniţa, Orhei, Rîşcani, Soroca, Sîngerei, Taraclia, Teleneşti, Ungheni, Floreşti, Hînceşti, Cadîr Lunga, Cimişlia, Ialoveni. Toate terminalele sunt amplasate în locuri disponibile: supermarkete, magazine alimentare, în centre comerciale și de odihnă, în instituții de stat și de învățămînt, în incinta autogărilor.
  • Cifre în favoarea ta – cel mai mic comision și cea mai rapidă livrare. Înregistrarea pe site-ul www.sprijina.md este gratuită, la fel și crearea unui proiect. Platforma operează comisioane în funcție de succesul campaniei tale dar și a procesatorilor de plăți după cum urmează:

4 % – comisionul integratorilor de plăți iar proiectul sprijina.md, gestionat de Asociația pentru Relaţii Comunitare va reţine un comision de:

– 3,5 % din suma strânsă dacă obiectivul de colectare va fi atins;

– 5 % din suma strânsă, dacă obiectivul de colectare nu va fi atins. Acest lucru va încuraja persoanele să-și stabilească obiective realiste pentru proiectele lor. Procentul reținut este alocat promovării proiectelor și dezvoltării tehnice a platformei. Comparativ cu platformele de crowdfunding internaționale, acesta este cel mai mic comision. Astfel, proiectul tău va beneficia de finanțare reală în cel mai scurt timp. La finalul campaniei de crowdfunding, banii colectați sunt virați în contul tău în decurs de 15 – 30 zile.

    • Securitate – orice plată este 100% transparentă și sigură. Ținem să menționăm că la finalizarea campaniei de colectare de fonduri, în link-ul acestea se adaugă dovada ordinului de plată din Internet Banking realizată în favoarea inițiatorului.
    • Suport– oferim suport 24/7 prin intermediul Centrului de Apel (Call Center) cu numărul unic de telefon +373 79 126 126 sau la e-mail info@sprijina.md pentru rezolvarea rapidă a problemelor întâlnite. Reprezentantul va prelua solicitarea dumneavoastră şi vă va oferi soluţia optimă.

Mai ai nevoie de motive pentru a prinde curaj și a-ți lansa proiectul viselor tale? Ia legătura cu echipa Sprijina.md și scoate-ți ideea în față pentru a fi ajutată să devină realitate.

Platforma de crowdfunding Sprijina.md a fost lansată cu toate funcționalitățile în iunie 2019. Doar în primul an de activitate, peste 55 de proiecte și-au încheiat deja cu succes campania de colectare de fonduri. Următoarea poate fi a ta. Îndrăznește!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.