Ceban: Maiei Sandu îi e convenabilă opoziția Șor. Icoană vs. bețivi

0
112
Foto: Colaj stiri.md

Primarul Capitalei, Ion Ceban, susține că Maiei Sandu îi este convenabilă opoziția.

Ea fiind drept o icoană, iar restul narcomani și cei care fac pișu pe jos”, a comentat Ceban, la o emisiune de la Prime, transmite Actual.md cu referire la stiri.md.

„Maiei Sandu îI este convenabilă opoziția domnului Șor. Este cea mai convenabilă poziție care poate să aibă loc și despre asta vorbesc foarte mulți experți.

De ce? Pentru că domnișoara are reputația pe care o are, că dumnealui nu este în țară, că dumnealui este condamnat sau urmează să fie condamnat în prima sau a doua instanță.

Acum ce este foarte ușor să arăți că tu ești Maia Sandu, un fel de icoană, un lucru care nu poate fi atins, pe de o parte și este alternativă, și ce spun ei despre toți, că sunt plătiți, că sunt alcoolici, narcomani, că sunt de cei care fac pipi pe jos, fumează și tot așa mai departe.

Deci, se pun etichete și se creează un fel de percepție că asta este toată opoziția. Ori alegi între Maia Sandu ori alegi bețivii narcomanii și tot așa mai departe.

E grav, noi astăzi avem foarte multă lume care se opun celor de la guvernare. Nu poți pune toată lumea asta în bețivi și narcomani.

Mi s-a transmis o astfel de informație că Igor Grosu coordonează cu liderii celor de la Șor în piață”, a declarat Ion Ceban.

 stiri.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.