Duma de Stat cere demisia celui care a anunțat despre moartea lui Jirinovski

0
1073

Președintele Dumei de Stat al Federației Ruse, Veaceslav Volodin, solicită senatorului care a anunțat că liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, a decedat, să își prezinte demisia de onoare. Volodin și-a publicat îndemnul pe canalul său de Telegram.

Precizăm că anunțul despre moartea liderul LDPR, Vladimir Jirinovski, a fost făcut de către senatorul rus Pronyushkin Alexandru. La scurt timp, oficialul și-a șters mesajul de pe rețele, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Totuși, mesajul acestuia a fost preluat în masă de către presa din Rusia.

Ulterior, atât președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, cât și ministerul de resort au infirmat anunțul, precizând că Vladimir Jirinovski este în viață.

Amintim că la începutul lunii februarie, liderul formațiunii naționaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, a fost internat în spital, având COVID-19. 

Starea sa de sănătate era gravă. Potrivit canalului Telegram Mash, Vladimir Jirinovski avea dublă pneumonie cu afectare pulmonară de 50-75%.

La mijlocul lunii februarie, presa scria că medicii l-au diagnosticat pe Jirinovski cu procese inflamatorii grave la creier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.