Maia Sandu: Fiecare cetățean, indiferent de limba vorbită, se simte în siguranță în R.Moldova

0
2720
Foto - facebook

Maia Sandu, reacție la declarațiile Ambasadei ruse: Fiecare cetățean, indiferent de limba vorbită, se simte în siguranță în R.Moldova

Fiecare cetățean, indiferent de limba vorbită, se simte în siguranță în R.Moldova. Declarația a fost făcută de către președintele Maia Sandu ca urmare a anunțului lansat de către Ambasada Federației Ruse în R.Moldova privind existența unui pericol de discriminare și amenințare la adresa cetățenilor ruși, scrie deschide.md.

//„Toți cetățenii R.Moldova, indiferent dacă vorbesc limba română sau limba rusă, sunt în siguranță în R.Moldova. Noi lucrăm pentru siguranța ți bunăstarea fiecărui cetățean. Din primele zile ale acestui război am făcut apel la unitate, ca să nu permitem discursului de ură să ne dezbine. Le mulțumesc tutror oamenilor care au urmat acest apel și care au contribuit ca să obținem unitatea. R.Moldova respectă drepturile omului, face toate eforturile pentru ca fiecare cetățean, indiferent de limba pe care o vorbește, să se simtă în siguranță aici, acasă”, a declarat șeful statului în cadrul unei conferințe de presă.

Amintim că Ambasadele Federației Ruse din R.Moldova și România anunță că cetățenii săi sunt discriminați și amenințați, motiv pentru care solicită acestora să contacteze serviciile speciale pentru a oferi detalii suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.