Primarul Moscovei anunță că mobilizarea s-a terminat în capitala rusă

0
119
Serghei Sobianin Foto: Profimedia

„Mobilizarea parțială” s-a încheiat la Moscova, somațiile trimise nu mai sunt valabile, a declarat primarul capitalei ruse, Serghei Sobianin, citând informații de la comisarul militar al orașului.

„Sarcinile pentru mobilizarea parțială, stabilite pe baza decretului prezidențial și a instrucțiunilor Ministerului Apărării, au fost îndeplinite în totalitate. Punctele de adunare a persoanelor mobilizate se închid pe 17 octombrie 2022, la ora 14:00. Citațiile trimise în timpul procesului de mobilizare la locul de reședință și la întreprinderi își încetează valabilitatea”, se spune pe blogul personal al primarului, citat de Ria Novosti, transmite Actual.md, cu referire la stiri.md.

Sobianin a susținut că mobilizarea a fost un test uriaș pentru multe familii din Moscova, dar îndeplinirea sarcinilor a fost posibilă datorită responsabilității și patriotismului locuitorilor orașului, scrie Ria Novosti.

„Să sperăm și să ne rugăm să vă întoarceți vii și sănătoși. Să vă întoarceți cu victorie. Ați apărat securitatea și independența țării noastre. Moscova va avea grijă de familiile voastre și de cei dragi”, a adăugat Sobianin.

Moscova plătește în plus 50.000 de ruble (830 euro) pe lună celor chemați în cadrul mobilizării parțiale.

stiri.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.