Studenții moldoveni internaționali au oportunitatea să se implice acasă

  0
  1045

  Nu știm câți kilometri distanță stau între noi, nici în ce limbă studiezi, dar știm care e limba ta maternă. Nu știm dacă pandemia te-a prins acasă sau în altă țară, nici dacă ai reușit măcar o dată în tot acest timp să-ți cuprinzi familia în brațe. Știm însă că poți cuprinde cald cu gândul și grija.

  Din experiență cunoaștem că toate acestea nu sunt impedimente, sunt atuuri.

  Suntem Liga Studenților Originari din Republica Moldova, ani de-a rândul am reușit să adunăm studenți din toate colțurile lumii ca să facem schimbări roditoare acasă. Ne mândrim cu identitatea pe care o avem și suntem bucuroși să anunțăm locuri disponibile în echipă.

  Cum stai cu planurile pentru această primăvară? Hai să punem împreună câteva bife.

  Ești student la o universitate internațională. Ai un pic de timp liber pe care vrei să-l investești în ceva valoros. Îți lipsește interacțiunea umană și ți-ar plăcea să faci parte dintr-o echipă creativă. Noi îți aducem oportunitatea.

  La sigur ai auzit despre Gala Studenților Originari din Republica Moldova, acum ai oportunitatea să faci parte din echipa care duce acest proiect mai departe.

  Recrutăm noi membri, iar posturile vacante sunt atât de diverse încât avem loc pentru fiecare. Poate ești pasionat de negocieri și parteneriate sau știi să transpui orice idee într-un design vizual, sau ai mereu cuvintele potrivite la îndemână. Poate ești pragmatic sau din contra ai o fire artistică, ești exact în rezolvarea sarcinilor sau procrastinezidar rezultatul final e mereu unul bun. Partea frumoasă a unei echipe e că fiecare se pricepe la domeniul său. Noi vrem să-ți descoperim unicitatea, ca împreună, să facem tinerii mândri de țara în care s-au născut.  

  Am lansat un formular prietenos ca să te cunoaște https://forms.gle/BgiE3utm2fQZziAD7
  Înscrierile sunt valabile până pe 25 aprilie!

  ___

  LSORM s-a fondat pe bazele comunității adunate în jurul proiectului Galei Studenților Originari din Republica Moldova (GSORM), primul proiect major al Diasporei pentru Diasporă, în parteneriat cu Asociaţia Studentilor din Rep Moldova (ASRM) în Olanda, Asociatia Moldovenilor din Marea Britanie (AMMB Student), cu suportul Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS); ca o platformă unică studențească de reprezentare a drepturilor studenților basarabeni de peste hotarele țării în raport cu instituțiile statului și partenerii de dezvoltare din Republica Moldova.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.