Trump acuză administrația Biden: Vom ajunge la Al Treilea Război Mondial

0
104

Donald Trump susține că lumea va ajunge la un Al Treilea Război Mondial, dacă Statele Unite nu vor cere imediat negocieri între Rusia și Ucraina.

Fostul președinte american a acuzat indirect administrația Biden pentru modul în care gestionează problema, transmite Actual.md cu referire la Știri.md.

“Trebuie să cerem negocieri imediate pentru încheierea pașnică a războiului din Ucraina, altfel vom ajunge la un Al Treilea Război Mondial, care va fi ca niciun alt război de până acum.

Nu vom fi avut niciodată un asemenea război. Iar acest lucru este din cauza oamenilor proști care nu au habar. Și este, de asemenea, din cauza tipului de arme care este disponibil astăzi”, a declarat Donald Trump.

Donald Trump a criticat Statele Unite pentru că “au transmis lucruri greșite” Rusiei, după declarațiile președintelui Joe Biden despre “pericolul Armagheddonului”,pe fondul amenințărilor nucleare ale președintelui Vladimir Putin, scrie Sky News.

Preşedintele american, Joe Biden, a spus, vineri, că ameninţările ruse de a folosi arme nucleare în conflictul din Ucraina pun lumea în pericol de “Armageddon” pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, în plină desfăşurare a Războiului Rece. Este un avertisment dur cu privire la pericolele din spatele amenințărilor nucleare ale lui Vladimir Putin, în timp ce Moscova continuă să se confrunte cu eșecuri militare în Ucraina.

Știri.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.