Un tânăr din Moldova a bătut recordul online printre streamerii vorbitori de limbă rusă în 2021

  0
  465

  N3koglai a doborât recordul pentru cel mai mare număr de spectatori dintre autorii vorbitori de limbă rusă de pe Twitch în 2021. Statisticile au fost distribuite de serviciul Streams Charts.

  Pe 22 decembrie, popularul tiktoker Nekoglai a găzduit cel mai vizionat flux găzduit vreodată de creatorii Twitch vorbitori de limbă rusă. Vă spunem câte persoane au asistat la emisiune, la care a participat și Ivan Zolo.

  Nekoglai poate fi cunoscut unui public mai larg prin meme-ul „Bursting”, care a devenit popular în această vară. Principalul public al lui Nekoglai este pe TikTok, unde îl urmăresc peste 6 milioane de oameni. Din toamna lui 2021, Nekoglai a început să se filmeze live cu un alt Tiktoker – Ivan Zolochevsky, care este urmat de peste 2 milioane de oameni pe TikTok.

  Pe 22 decembrie a avut loc cea mai urmărită (în acest moment) transmisie, la apogeu a adunat peste 261 de mii de telespectatori, iar numărul de vizitatori unici ai fluxului a depășit 456 de mii de oameni! În timpul transmisiunii, Nekoglai și Zolo au comunicat între ei și au răspuns, de asemenea, la întrebările din chat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.