Campania “Ghiozdanul Călător” ajunsă la ediția a III-a a adus zambetul pe fața primilor beneficiari ai proiectului.

  0
  1206

  În Republica Moldova, la momentul actual nu toți părinții au resursele necesare pentru a-și pregăti copii în preajma noului an școlar. Acest lucru nu doar afectează calitatea invățămantului dar și lipsește copii de emoțiile aduse de ghiozdanul plin de rechizite și nerăbdarea purcederii în lumea cărților.

  Acesta este unul dintre motivele pentru care Campania “Ghiozdanul Călător” a ajuns la a III-a ediție și continua sa bucure picii în pragul școlii. În acest an, la data de 10.08, voluntarii Asociației pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Tirex Petrol, susținuți de către Emilian Cretu și Ion Popa- primarul comunei Negureni, au ajuns la primii beneficiari ai campaniei. Mai exact, la elevii a doua clase din satele Chițcanii-Vechi și Negureni din r-nul Telenești, care au primit cite un ghiozdat cu toate cele necesare pentru inceperea cu succes a noului an scolar. Copii ne-au așteptat cu brațele deschise, iar emoțiile de pe fata lor sunt imposibil de redat.

  Cu toata acestea campania isi propune sa aduca zambetul pe fața a 100 de copii din raioanele: Căușeni, Criuleni, Telenesti, Ialoveni, mun. Chișinău și nu doar pînă la data de 25 august. Fiecare dintre dumneavoastră poate susține micii școlari prin cel puțin doua metode: puteți dona ghiozdanul gata pregatit de dumneavoastra sau sustine financiar proiectul pe pagina Sprijina.md.

  Împreuna putem dărui un viitor mai bun!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.