Medvedev amenință Ucraina cu „ziua finală” în cazul în care va ataca Crimeea

0
926
Foto - Ria

La o întâlnire cu veteranii „Marelui Război Patriotic” de la Volgograd, șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, a avertizat că dacă se vor realiza ameninţările ucrainene cu privire la un atac asupra Crimeei, atunci pentru toți ucraineni va veni imediat „ziua finală”, informează agenția de presă rusă Interfax, citată de libertatea.ro.

Potrivit oficialului rus de rang înalt, acest lucru va duce cu siguranță la prăbușirea regimului politic existent la Kiev.

„Asta în ciuda faptului că niște clovni exaltați care apar acolo din când în când cu câteva declarații încearcă să ne amenințe, mă refer la atacul asupra Crimeei și așa mai departe”, a spus Dmitri Medvedev.

„În acest sens, vreau să spun că este destul de evident că ei înțeleg consecințele unor astfel de declarații, iar consecințele sunt evidente. Dacă se întâmplă așa ceva, pentru ei toți va veni imediat ziua finală. Foarte rapid, a adăugat el.

În urmă cu trei săptămâni, Dmitri Medvedev a avertizat că orice intruziune în Peninsula Crimeea din partea unui stat membru NATO ar putea echivala cu o declaraţie de război la adresa Rusiei, care ar putea declanșa Al Treilea Război Mondial.

În plus, fost președinte al Federației Ruse și un apropiat al actualului lider de la Kremlin, Vladimir Putin, Dmitri Medvedev a amenințat cu un război nuclear dacă Curtea Penală Internațională va pedepsi Rusia pentru crime de război din Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.