NASA a anunțat numele astronauților care vor zbura in misiunea SpaceX Crew-2 spre Stația Spațială.

  0
  2164

  Împreună cu partenerii săi internaționali, NASA a anunțat pe 28 iulie care va fi echipajul care va zbura in misiunea Crew-2, al celui de al doilea zbor SpaceX Crew Dragon spre Stația Spațială Internațională.

  Astronauții NASA: Shane Kimbrough și Megan McArthur vor fi in rol de comandant și pilot al navei spațiale, astronautul JAXA (Japan Aerospace Exploration Agency) Akihiko Hoshide și cel de la ESA (European Space Agency) Thomas Pesquet vor fi specialiști în misiunea dată.

  Crew-2 este preconizată sa fie lansată în primăvara anului 2021, după finalizarea cu succes a ambelor misiuni de testare a SpaceX Demo-2, care se va întoarce pe Pământ la data de 2 august, și lansarea în misiune a SpaceX Crew-1, vizată la sfarsitul lunii septembrie.

  Astronauții Crew-2 vor ramane la bordul Stației Spațiale timp de aproximativ șase luni, în calitate de membri ai echipajului de expediție, împreună cu alți trei colegi care vor fi lansați print nava spațială rusă “Soyuz”. Faptul că echipajul va consta din șapte membri, nu șase cum era anterior, va permite NASA să dubleze cantitatea de descoperiri științifice, realizate în spațiu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.