Tânărul moldovean Nekoglai a stabilit un alt record de vizionări printre streamerii vorbitori de limbă rusă de pe Twitch

  0
  879

  În fiecare zi, Nekoglai devine din ce în ce mai popular: streamerul a reușit deja să susțină o transmisie în direct comună cu Dania Milokhin și a vizitat studioul emisiunii Pushka. Acum, chiar și cei care nu au vizitat niciodată Twitch îl cunosc și totul datorită recordului stabilit în decembrie. Apoi, emisiunea streamerului a fost urmărită simultan de peste 260 de mii de oameni – acesta este numărul maxim pentru segmentul de limbă rusă al platformei. La mai puțin de o lună mai târziu, Nekoglai și-a doborât propriul record.

  Ieri, peste 578 de mii de oameni i-au urmărit fluxul cu Tiktoker Ivan Zolo. Potrivit portalului Streams Charts, vârful a căzut undeva la mijlocul difuzării. Apropo, la începutul lunii ianuarie, Nekoglai a devenit și cel mai urmărit streamer. El a ajuns pe primul loc în topul twitch-ului din lume, devenind cel mai bun din ultima lună. Potrivit portalului TwitchTracker, emisiunile sale sunt urmărite în medie de 112 mii de oameni. Nekoglai are destul succes și pe alte platforme: are deja 7,2 milioane de abonați pe Tiktok și 1,5 milioane pe Instagram.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.