Cele mai bune filme din toate timpurile. TOP filme a căror evaluare este cea mai bună din istoria cinematografiei

  0
  385

  Care sunt cele mai bune filme din istorie? Toată lumea este interesată să cunoască cele mai bune filme din toate timpurile! În acest articol, veți afla cele mai bine cotate filme care merită vizionate. TOPul celor mai bune filme nu te va lăsa indiferent.
  În fiecare an există o mulțime de filme care pot fi vizionate în cinematografe sau pe platforme online – de la diferiți regizori și în diferite genuri. Pot fi atât filme interesante de înaltă calitate, cât și filme nereușite. Cu toate acestea, există filme pe care doriți să le revizuiți din nou și din nou.
  În secolul 20-21, au fost lansate un număr mare de filme de diferite genuri. O selecție mare de filme este atât un avantaj, cât și un dezavantaj în același timp. Poți să vizionezi 100 de filme și să alegi primele 5 de jos? Cel mai probabil va dura mult timp. Cele mai bune 5 filme din toate timpurile sunt cel mai bine vizionate pe baza unei evaluări verificate. Nu există nicio garanție că îți vor plăcea toate filmele din TOP 5. Cu toate acestea, probabilitatea este mare, deoarece filmele populare au fost foarte apreciate nu numai de public, ci și de criticii de film din întreaga lume.

  Acestea sunt capodopere ale cinematografiei mondiale.
  TOP-5 filme conform IMDb:

  1.The Shawshank Redemption. 1994 drama

  2.Godfather 1-2. 1972-1974 detectiv/drama

  3. The Dark Knight. 2008 actiune/detectiv/drama

  4.12 angry men. 1957 drama/detectiv

  5.Schindler’s list. 1993 drama/biografie

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.