Zelensky: S-ar putea să nu existe o întâlnire cu Putin

0
717
Foto - ukraine.ua


Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, nu a exclus ca întâlnirea sa cu dictatorul rus Vladimir Putin să nu aibă loc.
El a spus acest lucru într-un interviu cu jurnaliştii ucraineni, care a fost difuzat la teletonul naţional, relatează news.liga.net.

Jurnalistul l-a întrebat pe Zelensky dacă își va schimba poziția cu privire la negocierile cu Putin după ce s-a întâmplat la Bucha, unde armata rusă a ucis și violat civili.

El a răspuns că ceea ce s-a întâmplat la Bucha este o mare tragedie, după care este greu să discutăm cu Federația Rusă din punct de vedere uman. „Nu există iertare pentru asta”, a spus președintele Ucrainei.

În același timp, Zelensky consideră că este încă necesar să se lupte pentru negocieri cu o poziție puternică ucraineană. În opinia sa, a refuza să vorbească cu Rusia după ce s-a întâmplat ar fi cea mai ușoară poziție.

Potrivit acestuia, cel mai greu este să vorbim despre acțiunile Federației Ruse, să o recunoaștem ca inamic și despre ceea ce s-a întâmplat ca genocid, pentru care toți cei implicați trebuie să răspundă, dar cu toată această poziție, să găsești oportunități de întâlnire. .

“Și la această întâlnire, găsiți o cale de ieșire din această situație. Și la această ieșire, nu vă pierdeți teritoriul. Cred că trebuie să ne punem un astfel de bar pentru aceste negocieri. Și atunci va fi – așa cum va fi fi. S-ar putea întâmpla să nu existe o întâlnire. S-ar putea întâmpla,”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.